Европа позивни бројеви

Румунија +40
Чешка +420
Русија +7
Естонија +372
дрес +44
беларус +375
Италија +39
Црна Гора +382
Ирска +353
Финска +358
Исланд +354
Фарска Острва +298
Исле оф Ман +44
Француска +33
Шпанија +34
Украјина +380
Швајцарска +41
Хрватска +385
Шведска +46
морнарска мајица +44
Словачка +421
Низоземска +31
Словенија +386
Албанија +355
Сан-Марино +378
Андора +376
Света Столица (Ватикан) +379
Норвешка +47
Србија +381
Немачка +49
Босна и Херцеговина +387
Аустрија +43
Белгија +32
косово +383
Бугарска +359
Малта +356
Велика Британија +44
Македонија +389
Лихтенштајн +423
Мађарска +36
Литванија +370
Молдавија +373
Летонија +371
Монако +377
Луксембург +352
Португалија +351
Гибралтар +350
Пољска +48
Гренланд +299
jan Мајен +47
Грчка +30
свалбард +47
Данска +45

Moscow, 28A Shipilovskaya str.
Hotel Milan
Hotel

Berlin, Albrechtstrasse 25
Best Western Hotel Berlin-Mitte
Best


Европа Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови