Холандски Антили позивни бројеви

Државни позивни број +31

Цити Цодес
 Амстердам 20
 Арнхем 26
 Де Меерн 30
 Ден Босцх 73
 Девентер 570
 Ајндховен 40
 Гронинген 50
 Харлем 23
 Хеемстеде 23
 Хиллегерсберг 10
 Хилверсум 35
 Хоенсброек 45
 Хоогкерк 50
 Хоогвлиет 10
 Хоутен 30
 ИЈсселстеин 30
 Лајден 71
 Лоосдуинен Лоосдуинен је део Ден Хааг 70
 Ниеууегеин 30
 Нијмеген 24
 Оуд Зуилен оуд Зуилен је део Утрецхт 30
 Ротердам 10
 Хаг (Ден Хаг) 70
 Утрехт 30
 Вугхт 73
 Зеист 30
 Мобилни телефон
 Бен Холандија ГСМ1800
 Дутцхтоне ГСМ 1800
 Телфорт ГСМ 1800
 КПН ГСМ 900/1800
 Либертел (Водафон) ГСМ 900/1800
Холандски Антили Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови