Cредњи Исток позивни бројеви

Израел
Турска
Иран
Уједињени арапски Емирати
Ирак
Азербејџан
Сирија
Авганистан
Саудијска Арабија
киргизстан
Бахреин
катар
Либан
Казахстан
Јордан
Кувајт
Јемен
Пакистан
Јерменија
Оман
Таџикистан
туркменистан
Територија Палестине
узбекистан

Dubai, Al Mateena Street
Sheraton Deira Hotel, Dubai
Sheraton

Dubai, Abu Baker Al Siddique Street
JW Marriott Hotel Dubai
JW


Cредњи Исток Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови