Девичанска острва позивни бројеви

Државни позивни број +340

Диал 1 + 340 + локални број
Девичанска острва Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови