Јужна Америка позивни бројеви

Суринам +597
Француска Гвајана +594
Боливија +591
Уругвај +598
Бразил +55
гуиана +592
Венецуела +58
Аргентина +54
Чиле +56
Колумбија +57
Еквадор +593
Парагвај +595
Јужна Грузија Тхе Соутх Сандвицх Исла
Перу +51
Фокландска острва +500

Santiago, Lota 2233
Park Plaza Apartments
Park

Buenos Aires, Gorriti 5003
First Palermo Viejo Hotel
First


Јужна Америка Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови