Аустрија позивни бројеви

Државни позивни број +43

Цити Цодес
 Блуденц 5552
 Грац 316
 Инсбрук 512
 Кицбил 5356
 Клагенфурт 463
 Кремс ан дер Донау 2732
 Линц Донау 732
 Леобен 3842
 Нојнкирхен Доња Аустрија 2635
 Сент Пелтен 2742
 Салцбург 662
 Виенна (Виен) 1
 Филах 4242
 Велс 7242
 Винер Нојштат 2622
 Волфсберг 4352
 Мобилни телефони
 А1 ГСМ 900/1800 664
 Дреи ГСМ 660
 Мак: ГСМ 900 676
 Један: ГСМ 1800 699
 Телеринг ГСМ 1800 650
Аустрија Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови