Комори позивни бројеви

Државни позивни број +269

Локалитет претплатничких бројева
 Острво Ањоуан
 Домони 71 9Кс ХХ
 Мутсамуду 71 0Кс ХХ на 71 6Кс КСКС
 Сима 71 8Кс КСКС
 Острво Мохели
 Фомбони 72 0Кс ХХ на 72 5Кс КСКС
 Ниоумацхоуа 72 6Кс ХХ
 Ванани 72 8Кс КСКС
 Острво Гранд Комори
 Фоумбоуни и југу острва 79 ХХ ХХ
 Мбени и источно од острва 77 ХХ ХХ
 Митсамиоули и Северна оф Исланд 78 ХХ ХХ
 Морони и Центар за Исланд 73 ХХ ХХ и 74 ХХ ХХ
 Интернет и специјални бројеви 76 ХХ ХХ
 Хури Мобилни (ГСМ 900) 3Кс ХХ ХХ
Комори Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови