Гана позивни бројеви

Државни позивни број +233

Мобилни телефони
 Аццра 21
 Болгатанга 72
 Цапе Слоноваче 42
 Кофоридуа 81
 Кумаси 51
 Такоради 31
 Тамале 71
 Тема 22
Гана Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови