Света Хелена позивни бројеви

Државни позивни број +290

Нема потребе за Цити Цодес.
Света Хелена Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови