Танзанија позивни бројеви

Државни позивни број +255

Аруша 27
 Дар ес Салаам 22
 Додома 26
 Иринга 26
 Кагера 28
 Кигома 28
 Килимањао 27
 Линди 23
 Мара 28
 Мбеиа 25
 Морогоро 223
 Мтара 23
 МВАНЗА 28
 Пемба 24
 Пвани 23
 Руква 25
 Обалска покрајина 25
 Шињанга 28
 Рувума 26
 Табора 26
 Танга 27
 Занзибар 24
Танзанија Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови