Сомалија позивни бројеви

Државни позивни број `+252

Харгеиса 1
 Могадишу 61
Сомалија Позивни бројеви, Међународни позивни кодови, телефонски позиви, позивање, позивни број, телефонски позив, међународни бројеви за позивање, позивни бројеви земаља, позивни број државе, градски кодови