Гваделупа повикващи номера

Код на държавата +590

Градски кодове
 Долна Тер 81
 Capesterre 86
 Gosier 84
 Grand Bourg 97
 Жари 26
 Pointe A Pitre 8 или 9
  Мобилните телефони 690


Гваделупа повикващи номера, международни повикващи кодове, телефонни повиквания, набиране, регионален код, телефонно набиране, международни кодове за набиране, кодовете на извикващите страни, кода на страната, градските кодове