Венецуела
Времеви зони

Каракас04:07 2024-06-18
Маракайбо04:07 2024-06-18
Маракай04:07 2024-06-18
Валенсия04:07 2024-06-18
Баркисимето04:07 2024-06-18
Град Гуаяна04:07 2024-06-18
Матурин04:07 2024-06-18
Барселона04:07 2024-06-18
град Боливар04:07 2024-06-18
Кумана04:07 2024-06-18Венецуела карта на часовите зони в света, лятно часово време, зимно време, текущо време