Локално време (град)


  Латвия
  Часова зона

  Рига16:16 2021-04-19
  Даугавпилс16:16 2021-04-19
  Вец-Лиепаја16:16 2021-04-19
  Лиепаја16:16 2021-04-19
  Јелгава16:16 2021-04-19
  Јурмала16:16 2021-04-19
  Вентспилс16:16 2021-04-19
  Резекне16:16 2021-04-19
  Јекабпилс16:16 2021-04-19
  Валмиера16:16 2021-04-19


  Латвия карта на часова зона, различна часова зона в света, лятно часово време, стандартни часови зони за пътуващите , местно време и дата в градове и държави