Локално време (град)


  Източен Тимор
  Часова зона

  Дили21:22 2021-04-19
  Исти21:22 2021-04-19
  Малиана21:22 2021-04-19
  Суаи21:22 2021-04-19
  Ликуица21:22 2021-04-19
  Аилеу21:22 2021-04-19
  Штапићи21:22 2021-04-19
  Маубара21:22 2021-04-19
  Бауцау21:22 2021-04-19
  Венилале21:22 2021-04-19


  Източен Тимор карта на часова зона, различна часова зона в света, лятно часово време, стандартни часови зони за пътуващите , местно време и дата в градове и държави